Meld deg på et kurs

Thetahealing

Jeg er ThetaHealing Master utdannet hos Vianna Stibal grunnleggeren av Thetahealing i USA. Jeg har mange års erfaring og gode resultater med behandlinger og kurs. Thetahealing er banebrytende verden over og har gitt healing en ny dimensjon. Med ThetaHealing kan du gi behandling til deg selv og andre. Theta hjernebølger gjør at du kommer i kontakt med den skapende energien i universet og kan behandle / reprogramere kroppen og fjerne blokkeringer og Tankemøstre som gjør deg syk og mye mere ….

ThetaHealing er en av de vakreste og enkleste healingteknikker verden har sett. Teknikkene er så enkle at du tror nesten ikke det er mulig. Albert Einstein forstod at når han var i THETA bevissthetstilstand kunne han tenke på et annet plan. Dette oppnås ellers ved dyp meditasjon og tilsvarer 4-7 hjernebølgesvigninger.

Vianna Stibal grunnleggeren av ThetaHealing teknikkene fikk en uhelbredelig sykdom. Hun klarte under sin kamp om å overleve å komme i direkte kontakt med den univeriselle kreative kraften som lærte henne en urgammel healingteknikk og sykdommen ble borte på sekundet.

Tankemønstre påvirker våre liv hver dag og alle sykdommer er et resultat av en tanke og følelse. Flesteparten av oss er ikke klar over at vi faktisk kan ha mange tankemønstre som holder blokkeringer i kroppen vår på det ubevisste plan. Når vi endrer Tankemønstre kan sykdom og lidelse bli borte.

Hjerneforskning

Den gjennomsnittlige menneskelige hjerne veier ca. 1,5 kg og består av 10-100 milliarder hjerneceller. Hver hjernecelle kan igjen danne mange kontaktpunkter (synapser) med andre hjerneceller.

Det er billioner av kontakter i hjernen og det er nesten uendelig antall veier en impuls kan ta. Det er disse kontaktpunktene som endres/kobles om ved endring / transformering av Tankemønstre ved ThetaHealing. Hva som egentlig skjer er godt beskrevet i filmen «What the bleep do we (k)now!?» eller «The Secret».

Synapsene har tynne utløpere (kontaktarmer) som forbinder en hjernecelle med en annen. Når et tankemønster blir endret feks. fra JEG HATER MEG SELV til JEG ELSKER MEG SELV skjer det energiutlading som et lynglimt og dette gjør at en eller flere utløpere kobler seg til nye steder og reinformerer cellene i kroppen om at det har blitt en ny løsning.

Forskere har kommet frem til at et lite barn har uttallige hjerneceller og koblingspunkter og etterhvert som barnet begynner å lære tas flere og flere hjerneceller og koblingspunkter i bruk. Et lite barn har i utgangspunktet alt for mange hjerneceller og de som ikke blir aktivisert gjennom læring vil forsvinne. Dette viser at vi i utgangspunktet har alle muligheter og veier i vår utvikling. Barnets oppvekstmiljø har stor betydning for hvor stor del av hjernen som blir tatt i bruk.