Inkaskolen. Healer Einar Tyholdt.

Inkaskolen

Hvis du er klar til å gjøre endringer i ditt liv så er dette skolen for deg. Her vil du lære dyptgående healingteknikker som har blitt praktisert i flere tusen år i Andesfjellene av Qeros indianerne. Vi møtes 8 ganger over en 2 års periode med normalt 4 dager (torsdag – søndag) med unntak av modul 5 med 5 dager (onsdag – søndag) og modul 8 med 7 dager (mandag – søndag).

Vi er ute så mye som mulig og er på 3 steder avhengig av årstid. Tjøme, Femundsmarka og Rondane. Vi bor i lavvoer/tipi når vi er i Femundsmarka og Rondane.

I år er det mulighet til å være med på et forkurs slik at du kan erfare om denne skolen er for deg. Ønsker du å være med videre så fortsetter Inkaskolen dagen etter.

Opptak 22. – 25. november 2018 

Sted:  Tjøme, Vestfold

INKA-sjamanene i Peru er kjent som noen av verdens dyktigste healere ved hjelp av teknikker som er mange tusen år gamle. De er mestere i å sanse og føle. De vet at sykdommer og plager setter seg som avtrykk i auraen før den setter seg i den fysiske kroppen og ved å fjerne disse avtrykkene vil kroppen holde seg frisk. Disse evnene har de fått etter mange års arbeid med naturens og universets energier.

Tips er å lese bøkene: Inka-innvielsen av Elizabeth B. Jenkins og Kvinnesjelens kraft av Hernan Huarache Mamani.

Ønsker du mer informasjon, vennligst les min  informasjon om Inkaskolen 2018 – 2020.

Ønsker du å melde deg på Inkaskolen 2017 – 2019, vennligst ta kontakt på 90 85 08 53 eller fyll ut mitt kontaktskjema.