Inkaskolen

INKASKOLEN

Inkaskolen er for deg som vil forandre livet ditt, slippe tak i det som holder deg tilbake, som gamle vaner, frykt, grenser, og ting du ikke kan slutte med. 

I dagens samfunn er det mye stress og ting rundt oss som kan gjøre oss slitne og få oss til å miste kontakten med oss selv og naturen.

På Inkaskolen lærer du hvordan du kan få det bedre både i kroppen og tankene, og hvordan du kan fjerne det som stopper deg fra å være helt deg selv.

Når du er ferdig med Inkaskolen, vil du føle deg mer balansert og mer til stede i ditt eget liv. Du vil også ha med deg en samling med verktøy og tips som du kan bruke videre.

Programmet har 8 deler som følger etter hverandre. Det tar ca 2 år å fullføre, og vi møtes for nye deler omtrent hver tredje måned.

90% av personer som har fullført skolen sier at dette er det viktigste de har gjort i sitt liv. Se video hvor Gitte forteller om sine opplevelser med Inkaskolen.

Dato for neste kurs:
31. oktober – 3. november 2024 på Tjøme

Tid til inkaskolen starter:

0Weeks0Days0Hours

Spørsmål?
Har du spørsmål om kurset eller ønsker mer informasjon før du bestemmer deg? Ikke nøl med å ta kontakt på e-post ety@ety.no eller 908 50 853.

Hva du lærer:

Modul 1 og 2:

Her lærer du transformasjon av det som hindrer deg i å være deg fullt og helt. Du vil lære hvordan du ved hjelp av naturens energier kan få et mye mer balansert liv. Du vil lære å bruke egen energi til å behandle deg selv og andre. Du vil lære å lage din egen Mesa (Andes sjamanenes egen medisinveske). Du vil lære hvordan du kan transformere tung energi. Du vil lære pusteteknikker som styrker immunforsvaret og auraen din, og mye mer….

Tid: Modul 1 / 31. – 3. november 2024 på Holme Gård, modul 2/ 14. – 17. mars 2025 på Holme Gård

Modul 3 og 4:

Her jobber vi med frykt, avhengigheter, begrensninger osv. og lærer teknikker for å bearbeide dem. Du vil få mer inngående kunnskap om energier og hvordan bruke de. Du vil lære hjertebalansering og balansering av kroppens energisetra. Du vil lære den kraftfulle healingteknikken Illuminasjonsmetoden (lysprosessen). Du vil lære å lage despacho (en måte å hedre naturens energier på og manifestere det du ønsker deg) og mye mer….

Tid: Modul 3/  juni 2025 i Femundsmarka, modul 4/ august 2025 i Rondane

Modul 5 og 6:

Her skal vi arbeide med forfedrene som har noe av æren for at du har blitt den du er og gjøre seremonier for å hente tilbake kunnskapen du har glemt for å huske hvem du virkelig er for å skape ny fremtid. Hver celle i kroppen din husker alle erfaringene dine. Du vil lære en av den mest kraftfulle healingteknikkene i denne tradisjonen: sjelehenting (soul retrieval) for å hente tilbake energier du har mistet opp gjennom tidene. Du vil lære å gjøre sjelen hel gjennom reiser til underverden som er stedet med uante muligheter. Finne og hente tilbake det lille barnet, finne sjelgavene og kraftdyrene og mye mer………

Tid: Modul 5/ november 2025 på Holme Gård og modul 6/ marș 2026 på Holme Gård

Modul 7 og 8:

Her handler det om hvem vi skal bli og det er her vi lærer å se med ørnens og kondorens øyne. Det er her vi lærer å skape våre egne visjoner og skape en verden fylt med harmoni, balanse og fred. I øst ser vi mulighetene før problemene. Sjamanene ser med fordel å vite veien hjem før de dør. Her vil du personlig erfare å være bortenfor døden som er beskrevet i de store åndelige tradisjonene som f.eks. Den tibetanske dødeboken. Og du vil lære mye mer…….

Tid: Modul 7/ juni 2026  i Femundsmarka og  modul 8/ august 2026 i Rondane

Kursavgift

Pris:
Prisen per modul er 6.900 kr, med en totalpris på 55.200 kr som dekker både kursavgift og overnatting. Det er viktig å merke seg at mat ikke er inkludert, og at reisekostnader til og fra skolestedet kommer i tillegg. For å gjøre kurset tilgjengelig for flere, tilbyr vi fleksible delbetalingsordninger hvor du kan avtale et fast månedsbeløp. Vi er her for å hjelpe deg med å finne en betalingsplan som passer for deg, slik at du kan delta og investere i din personlige utvikling.

Depositum:
kr. 2.000,- betales for å sikre plass og trekkes fra på første modul.

Betaling:
Betaling gjøres senest 7 dager i forkant av hver modul om ikke annet avtales til konto 9230.33.26490 og merkes med Inkaskolen og navn.

Personlig:
Det vil i forkant av hver modul bli sendt ut oversikt over personlig klær og utstyr som passer årstid og sted.

Det planlegges tur til Peru etter avsluttet skole for å treffe og jobbe med mestersjamaner i 3 uker. Denne turen er frivillig og er i tillegg til Inkaskolen. Inkaskolen må være betalt før du kan være med.

Inkaskolen

Skolen består av 8 moduler som bygger på hverandre og som holdes ca. hver 3. måned og varer ca. 2 år. Vi møtes 8 langhelger (4-7 dager) over en 2 års periode. Skolen holdes på Tjøme, Femundsmarka og Rondane avhengig av årstid. Du kan bo i eget telt eller i felles lavvoer når vi er i Femundsmarka og Rondane.

Lurer du på noe? Send en e-post til ety@ety.no så skal jeg svare så raskt jeg kan.

Klar for å utforske Inkaskolen?

Registrer deg enkelt med vårt uforpliktende påmeldingsskjema! Du binder deg ikke ved å sende inn skjemaet, men det åpner døren for en personlig samtale med Einar. Han vil gi deg all info om kurset og diskutere betalingsløsninger som passer for deg. Ta det første steget mot din utvikling i dag!