Healer Einar Tyholdt. Tur til Peru.

Om meg – healeren Einar Tyholdt

Jeg har opprinnelig teknisk utdannelse med påbygging fra BI og har jobbet for olje og gassrelatert industri som Kongsberg Offshore (FMC), ABB Offshore Systems, Vetco Aibel m.fl. Ingen, meg selv inkludert, hadde trodd at jeg skulle bli healer. Men jeg har i hele mitt liv vært i åndelig utvikling, men det var først for 20 år siden at ting begynte å skje. Da lærte jeg Qi Gong og Tai Chi, som er kinesernes gamle bevegelseskunster og som er grunnlaget for all kampsport. De gamle kampsportmesterne visste at de måtte ha total ro og harmoni for å være på topp.

Etterhvert som årene gikk ble jeg også mere og mere klar over at jeg hadde varme hender for når jeg holdt på personer som hadde smerter så forsvant smertene.

Hør gjerne når jeg blir intervjuet på «Mellom Himmel og Jord» på NRK P1 (lydfil) om du ønsker å bli enda mer kjent med min bakgrunn og hva jeg gjør som healer.


Noen personer som har betydd mye for meg som healer

Inger Johanne Vesje er et flott og hjertevarmt menneske og som har lært meg Tai Chi Yang stil og Qi Gong og jeg takker henne for at hun viste meg hvilken kraft som ligger i ro og myke bevegelser,

Pierre Marleau, opprinnelig fra Canada, er en person som får mennesker til å roe seg ned ved bare å være tilstede. Pierre har lært meg Qi Gong som har gått mye dypere enn jeg tidligere hadde lært og vist at det er viktig at hjertet er med i det vi gjør. Kanskje ikke uten grunn at han kaller Qi Gongen han lærer bort GOLDEN HEART. Pierre er en tidligere reinkarnert Tai Chi og sverdmester fra China. Han vet til og med hvem han var. Jeg takker han for hans kunnskap og lært meg at svarene og nøkkelen er i oss selv og at vi ikke trenger å søke utenfor oss. Jeg drar på hans workshops så ofte jeg kan.

Paolo Castaneda, opprinnelig fra Alaska, har lært meg Tai Chi Chen stil som er mere maskulin enn det jeg tidligere hadde lært og Paolo har lært meg at alle i alle aldre kan lære å beherske kroppen bedre og at det er utrolig hva kroppen kan trenes opp til å gjøre. En god bevegelig kropp styrker hele kroppen. Paolo er hovedtrener på en Wushu (Kung Fu) skole i Oslo. Jeg takker han så mye for det jeg har lært og viktigheten av å holde fokus.

Qi Gong og Tai Chi har blitt en livsstil for meg for jeg kjenner hvor godt dette gjør for kropp og sjel.

Rune Heivang er en annen flott læremester, som tross sin unge alder, har mye kunnskap. Rune har lært meg det grunnleggende innen inkaindianernes (Qeros) gamle sjamanistiske healingteknikker og det grunnleggende innen Thetahealing. Rune har hatt dyktige læremestere som; Eirik Myrhaug, Ailo Gaup, Alberto Villoldo, Jose Luis Herrera, Mary Blankenship, Juan Nuñez del Prado, Dona Bernardina Catari Alvarez. Jeg takker også for de årene vi har jobbet sammen på hans 1. årige energiskole «Drømmevever» og ved andre sammenhenger.

Juan Nuñez del Prado, kjent i boken Inkainnvielsen av Elizabeth Jenkin,s har også vært min læremester samt hans sønn Ivan. Det var Juan`s far som oppdaget Qeros indianerne tidlig på 1950 tallet og som er direkte etterkommere etter inkaene. Juan har hatt fantastiske læremestere som Don Benito Qoriwaman nevnt i Shirley Maclains bok «It`s all in the Playing», Don Andres Espinosa, Don Melchor Dezas og Don Manuell Quispe. Alle kjent som de dyktigste energimedisin utøvere, sjamaner og mesterhealere i Peru.

Videre har jeg under reise i Peru jobbet med Inkaindianere (Qeros) som Dona Maria, Don Omberto, Don Alejandro, Don Pasqual, Don Carmen med flere.

Don Nazario Turpo Condori, som er sønn av den kjente Don Mariano Turpo, mistet dessverre livet i en tragisk bussulykke for ikke lenge siden, Jeg er veldig takknemmelig for at jeg fikk æren av å få flere 4. Grads innvielser (Inkaprest) av Don Nazario. Han viste under innvielsene hvilken kraft han hadde og hvilken kontakt hadde med naturens energier noe som er kjennetegnet for de seriøse sjamaner i Peru.

Dona Bernardina Catari Alvarez, har lært meg healing med planter, lærte meg å spå i kokablader, stearinlys, maiskorn, knokler og ved bruk av kort. Veldig lærerikt. Hun er et ydmykt og godt menneske. Hun har fått sine utrolige evner etter at hun ble truffet av lynet flere ganger. Første gang hun ble truffet av lynet hadde hun sin eldste datter i armene og hun mistet henne da hun ble truffet. Da hun kom til hektene lå barnet livløst på bakken og hun trodde at barnet var dødt, men mirakuløst så levde hun. Sauene rundt henne lå døde. Utrolig historie, men sann.

Javier Bonino, har lært meg hvor vakkert en despacho kan lages og betydningen av alle ting som legges inn og hvor ærefult dette arbeidet er. Du kan lese mere om despacho under siden inkahealing. Javier har også blitt truffet av lynet 2 ganger og det er en historie for seg. Jeg takker for alle innvielser og sermonier. Han er også en av danserne på Koloriti festivalen som samler ca 70.000 spirituelle mennesker hvert år.

Ramtha (The enlightend one) er en annen stor læremester som er en 35000 år gammel mester som blir kanalisert gjennom JZ. Knight. Jeg har vært på flere av hennes/hans reatreats og lært meg viktigheten av å holde fokus ved hjelp av mange spennende spirituelle øvelser. Boken The White Book eller den hvite boken anbefales. Du kan lese mere på www.ramtha.com.

Vianna Stibal har lært meg ThetaHealing teknikkene og at alle kan lære å heale og at alle plager og sykdommer skyldes en blokkering av en eller annen art. Alt er i utgangspunktet mulig og du kan manifestere livet du ønsker deg utfra egne tankemønstre og følelser. Du kan lese mere om Thetahealing på min webside eller www.thetahealing.com

Til daglig praktiserer jeg Thetahealing i tillegg til Inkahealing (sjamanistisk healing fra Peru) og Thetahealingteknikkene viser seg å være mye mere kraftfulle enn jeg hadde drømt om og jeg har etter hvert blitt sertifisert lærer på alle Vianna Stibals kurs som:

  • DNA 2 Grunnkurs
  • DNA 2 Avansert
  • Manifestering og Overflod
  • Intuitiv Anatomi
  • Rainbow Children
  • DNA 3

Jeg har i tillegg tatt ThetHealing kursene Disease and Disorders og Word Relation og blitt Master innen ThetaHealing.

ThetaHealing har lært meg utrolig mye og ThetaHealing teknikkene har hjulpet meg med å åpne opp mye, mye mere enn jeg hadde drømt om. At jeg skulle bli såkalt klarsynt med intuitive evner og se inn i kroppen til mennesker og finne sykdommer, virus og parasitter mm. var helt uvirkelig for få år siden.