Meld deg på et kurs

ThetaHealingkurs, lær deg noen fantastiske teknikker

ThetaHealingkursene er for deg som ønsker å helbrede deg selv og manifestere et fantastisk liv, og selvfølgelig for deg som ønsker å jobbe som healer. Du vil lære helt fantastiske teknikker som kommer fra noen av de største mestere i verden og teknikkene har blitt utført på tusenvis av mennesker med veldig gode resultater.

Thetahealing – avansert

Du må tidligere ha fullført Thetahealing grunnkurs hos en godkjent lærer for å gå dette kurset. Kursene holdes normalt fredag, lørdag og søndag kl. 10 -18.

Thetahealing – manifiseringskurs

Du må tidligere ha fullført Thetahealing avansertkurset for å gå dette kurset.
Kurset holdes lørdag og søndag kl. 10.00 – 18.00

Thetahealing – intuitiv anatomikurs

Intuitiv Anatomi er et ThetaHealingkurs hvor du i løpet av 15 dager vil lære hvordan du intuitivt kan bruke thetahealing for å helbrede deg selv og andre ved å bruke mere av dine intuitive evner. Du vil få dyptgående kunnskap og bedre forståelse av menneskekroppen. Du vil oppleve positive forandringer i din egen kropp og bedre forståelse av deg selv og andre etter hver dag som går. Etterhvert som du endrer følelser og trossystemer (tankemønstre) som er lagret i organer og kroppen vil du bli mere balansert og få energien tilbake.

16 dager sammenhengende med 1 fridag og det legges opp til at kursdeltakerne bor på stedet og lager mat sammen.

Thetahealing – DNA 3 seminar

Snu livet med Positive, Oppløftende og Progressive ThetaHealing øvelser på DNA 3 seminar.

Hva du vil lære på DNA 3 seminaret

DNA 3 seminaret er det nyeste og mest avanserte utøver seminaret i ThetaHealing programmet. Du vil avdekke, forløse og slette negative oppfatninger og programmer som kan hindre deg i å nå ditt høyeste potensiale. Du vil bedre dine ferdigheter, evner og intuitive evner når du har et klart sinn og er koblet til skaperen og fri fra begrensende programmer. Du vil få økt forståelse av ThetaHealing prinsippene at du er koblet til alt som er og at du skaper din egen virkelighet.

5 dager sammenhengende. Kurset holdes onsdag til søndag kl. 10.00 – 18.00. Du må tidligere ha fullført ThetaHealing grunnkurs + avansertkurs + intuitiv anatomi for å gå dette kurset.

Ønsker du å melde deg på et Thetahealingkurs? Vennligst kontakt meg på 908 50 853, e-post ety@ety.no eller bruk kontaktskjemaet.